Jak to vypadá s Fantastickou čtyřkou? Co k tomu dodal šéf Marvelu?


 Co Kevin Feige prohlásil?

Když Disney konečně získal společnost Fox, součástí obchodu byla práva na různé komiksové týmy a postavy a to včetně Fantastické čtyřky nebo X-Menů. Nejsou ale zprávy o tom, kdy přesně bychom se mohli dočkat jejich představení v Marvelovském filmovém universu. 

Nyní se k Fantastické čtyřce (režírovat její nový film bude Jon Watts) vyjádřil kreativní šéf Marvelu Kevin Feige, který nebyl zrovna detailní:

"Myslím si, že MCU je krásná kombinace obou [známých i nových tváří]. Myslím, že není třeba hledat příklad jinde, než je Simu (Simu Liu, pozn. redakce) v Shang-Chim nebo Chris Hemsworth nebo Tom Hiddleston nebo Tom Holland, herec, kterého předtím neznalo obrovské množství lidí, případně tu máte Benedicta, který se stal Doctorem Strangem nebo Christiana Balea, který se stal Gorrem v našem filmu Thor. Je to krásná kombinace obojího [známých i neznámých herců] a je to opravdu o tom najít nejlepšího herce pro danou práci, ať už je to herec, kterého svět zná, nebo ne."

Zatím tedy jen náznaky toho, že v případě Fantastické čtyřky nebude Marvel hledat za každou cenu známé herce, ale klidně budu pokukovat i po těch, kteří na svůj velký hit zatím čekají. Jinak jsme se nedočkali žádný detailů o už oznámené komiksovce, o které ale kromě jména režiséra v podstatě nic nevíme.

Zdroj: ComicBook, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat