Další Justice League? To bude trvat roky, myslí si producent

 Jen tak se asi nedočkáme. 

Justice League (2017) nedopadla podle představ, finančně sice úplně nepropadla, ale nešlo ani o obří hit. Letos se pak objevila Snyderova verze, kterou mnozí ocenili a začali doufat, že se blýská na lepší časy a dočkáme se dalších projektů Justice League, jak bylo původně v plánu. 

Ovšem, Zack Snyder už dál není "zlatým hochem" Warner Bros., jeho Snyderverse není něco, co by společnost chtěla dál rozvíjet a tak nevypadá další Justice League úplně reálně. Nebo si to nemyslí producent DC filmů Charles Roven, který prozradil následující:

"Pokud by vznikl další film Superman, ve kterém by byl Henry [Cavill], rád bych do toho byl zapojen a to hned do několika případných dalších pokračování. Pokud by vznikly produkty s Batmanem ve stylu Batman nebo Justice League, rád bych se do nich zapojil. Jestliže jde o Sebevražedný oddíl, rád bych byl do toho dál zapojen... Nejsem zapojen do Aquamana. Nemám nic společného se Shazamem. Ale mám něco společného se Sebevražedným oddílem, z čehož jsem nadšený. Doufám, že se James [Gunn], až bude mít čas, vrátí a uvidíme, jestli natočí další, protože odvedl skvělou práci. Rád bych toho byl součástí. Nicméně, pokud jde o další Justice League, myslím, že to je otázka let."

Což nakonec opravdu není překvapením a asi bude lepší, aby si dala značka chvilku oddech a další film byl pořádně připraven a fanoušky nezklamal a nemusely vznikat dodatečné sestřihy.

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat