Vetřelec: Zapomeňte na stísněné prostory, seriál nechá vetřelce volně řádit na Zemi

 


Tvůrce se rozpovídal o chystané sci-fi sérii.

Na filmovém plátně si v poslední době značka Vetřelec nevede asi tak, jak by si mnozí představovali, ale třeba na tom bude lépe seriálová podoba, kterou připravuje šikovný tvůrce Noah Hawley. A právě on promluvil o tom, co od série očekávat:

"Není to příběh Ripleyové. Je jednou z nejlepších postav všech dob a myslím si, že její příběh byl odvyprávěn skvěle a nechci si s tím zahrávat. Kromě toho příběh se bude odehrávat na Zemi. Příběhy Vetřelce byly vždy o uvěznění. Uvěznění ve vězení, uvěznění na vesmírné lodi. Myslím si, že bude zajímavé to trochu pozměnit s tím, že dojde na, 'Co se stane, když se nepovede to zadržet?, to je to, co je v sázce..."

Je to riskantní, protože jak sám Hawley upozornil, zatím se příběhy z universa Vetřelec sázely na uzavřené a klaustrofobické prostory a pocit stísněnosti. Nový přístup by mohl být svěžím větrem, který značka potřebuje, ale také by se z toho mohlo vyklubat fiasko. 

Snad bude platit první možnost. Měli bychom se to dozvědět příští rok, případně v roce 2023, přesné datum premiéry zatím není známo. 

Zdroj: Vanity Fair, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat