Black Panther 2: Natáčení odstartovalo


 Potvrdil to šéf Marvelu.

Black Panther (2018) patří k nejúspěšnějším marvelovským filmům, takže bylo jasné, že vznikne pokračování. Ovšem, situaci extrémně zkomplikovalo to, když v roce 2020 nečekaně zemřel představil titulní role Chadwick Boseman a to ve věku pouhých 43 let. 

Nicméně, nakonec bylo rozhodnuto, že se druhého dílu Black Panthera i tak dočkáme, ponese název Black Panther: Navždy Wakanda, jména Black Panther se ujme jiná postava s tím, že T'Challa nebude přeobsazen, ani "digitálně oživen". 

Premiéra filmu je naplánována na 7. 7. 2022, takže zhruba za rok a aktuálně kreativní prezident Marvelu Kevin Feige oznámil, že odstartovala natáčení:

"Je to bez Chada samozřejmě velmi emotivní. Ale všichni jsou opravdu nadšení, že přivedou zpět svět Wakandy pro veřejnost a fanoušky. Uděláme to způsobem, na který by byl Chad pyšný."

Bude zajímavé sledovat, kdo se ujme kostýmu Black Panthera. Samozřejmě existují spekulace o tom, kdo by to mohl být (mluví se hlavně o Shuri), ale zatím není jasné, kdo se stane novým ochráncem Wakandy.

Zdroj: Variety, Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat