Společný film Marvelu a DC? Sr*t na Marvel, vzkázal herec ze Sebevražedného oddílu a překvapivý návrat postavy z prvního Shazama

Komiksové střípky.

Spousta fandů doufá, že pokud jde o hrané filmy/seriály, tak dojde k něčemu podobnému, co známe z komiksového universa, tedy crossoveru mezi projekty od DC a Marvelu. A naděje vyvolalo to, že James Gunn pracuje pro obě společnosti, stojí za marvelovskými Strážci Galaxie a pro DC/Warner Bros. natočil Sebevražedný oddíl (premiéra 5. 8. 2021). 

A právě herec ze Sebevražedného oddílu Jai Courtney (Captain Boomerang) má na protnutí obou světů dost svérázný názor. On a jeho kolegové z filmu dostali otázku, které marvelovské postavy by rádi viděli jako členy Sebevražedného oddílu. Padala jména jako Deadpool, Thor nebo Star-Lord, ale Jai prohlásil něco jiného a to: "Sr*t na Marvel."

Samozřejmě to bylo míněno s humorem, ale dá se tušit, že u některých fandů Marvelu se to asi nesetká s úplně pozitivní reakcí. 

Kouzelník se vrací

Ve filmu Shazam!: Fury of the Gods samozřejmě uvidíme spoustu postav z prvního dílu, ale teď vyšlo najevo, že se dočkáme i jedné, u které se s tím nepočítalo. Řeč je o Wizardovi, který v původním filmu nedopadl úplně nejlépe, takže to, že se na natáčení pokračování objevil jeho představitel Djimon Hounsou je vcelku nečekané. Ale jde o komiksový film, takže není problém přivést zpět postavy, které zemřely. Může to být skrze flashback, vzkříšení či něco podobného. 

Premiéru bude mít film 1. 6. 2023.


Zdroj: DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat