Další náznak toho, že se na plátna chystá marvelovský Namor a fotky z natáčení Flashe ukazují Bena Afflecka jako Batmana


 Komiksové střípky.

To, že by se měl v Marvelovském filmovém universu objevit Namor, který je často přirovnáván k Aquamanovi od DC (Namor se mimochodem představil dříve), se řeší už poměrně dlouho a teď se objevil další náznak toho, že by k tomu mohlo dojít. Vyšlo totiž najevo, že se ve filmu Doctor Strange in the Multiverse (premiéra 24. 3. 2022) zřejmě objeví padouch Gargantos v podání herečky Yenifer Molina. 

V komiksu není Gargantos vysloveně důležitou postavou, byl k vidění jen v pár sešitech, ale co je zajímavé je to, že byl poskokem jiného záporáka jménem Naga, což je častý protivník právě Namora. Samozřejmě to není jasné potvrzení, že se právě Namora dočkáme v hrané podobě, ale určité naděje to vzbuzuje. 

Po několika odkladech se konečně natáčí film Flash (premiéra 3. 11. 2022) a jak už víme, objeví se v něm několik Batmanů a to včetně Bena Afflecka, který se ještě jednou vrátí do role Temného rytíře. A právě Ben a motorka Batcycle jsou k vidění na snímcích z natáčení.

Zdroj: DC Entertainment/Warner Bros. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat