Režisérka Lokiho vysvětlila Multivesmír


 Co k němu Kate Herron prozradila?

Už nějakou dobu si Marvelovské filmové universum pohrává s myšlenkou Multivesmíru, tedy existencí mnoha alternativních univers. Ale naplno Multivesmír odstartoval až seriál Loki, jehož první řadu režírovala Kate Herron a právě ta se rozhodla ideu Multivesmíru trošku osvětlit:

"Takže jsou tu různé větve, které jsou něčím jako alternativními realitami. Ovšem pak je tu něco, co bylo velmi nenápadně ukázáno v posledním záběru, kde uvidíte Multivesmír, je v něm něco, co jsou v podstatě jiné větší fyzické časové větve. Takže jsou to v podstatě oddělené stromy, které se nyní propojují. Je to v vlastně jako most. Pokud si představíte větev, je to jako jiná realita. Ale pokud větve přesáhnou určitý bod, napojí se na odlišné fyzické časové linie... Poslední záběr, který jsme natočili, obsahuje mohutnější [větve], které mají reprezentovat naši časovou linii. A pak jsou tu další časové linie jako je ta naše a větve, které slouží v podstatě jako spojky."

Nevím, jestli vám tohle vysvětlení pomůže lépe pochopit Multivesmír, může to být trochu matoucí, ale jasné je to, že Marvel bude dál s tímhle faktorem operovat a určitě bude Multivesmír vysvětlen ještě několikrát.

Zdroj: Murphy’s Multiverse, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat