Film Fantastická čtyřka? Ne v dohledné době


 Naznačil to šéf Marvelu Kevin Feige.

Když společnost Disney získala firmu Fox, součástí "balíčku" byla i práva na různé komiksové týmy a postavy a to včetně milovaných značek jako Fantastická čtyřka. A právě v jejím případě se spekuluje, kdy by konečně mohla být představena v Marvelovském filmovém universu. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA BLACK WIDOW TVRDÍ, ŽE SE TRPĚLIVOST VYPLATILA

Objevilo se několik dohadů, kdy a kde k tomu dojde, ale zatím se nic z toho nepotvrdilo a soudě podle slov kreativního prezidenta Marvelu Kevina Feigeho to jen tak nebude:

"Nemyslím si, že k tomu dojde brzy. [Black Widow] je naší první událostí na červeném koberci za poslední dva roky. Uvidíme, co se stane na nadcházejících setkáních a fanouškovských událostech, kde zveřejníme více novinek. Doufám, že k nim dojde v dohledné době."

Jak se zdá, Fantastická čtyřka není pro Marvel prioritou, což je trochu škoda, je to oblíbený tým, který se sice podíval na stříbrné plátno několikrát, ale nikdy v takové kvalitě, aby byli fandové spokojeni. Doufá se tak, že Marvel situaci napraví, ale jak je vidno, nemá to v plánu v dohledné budoucnosti.

Zdroj: ET Online, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat