Black Widow: Scenárista filmu chtěl vědět, co znamená potitulková scéna, Marvel mu vzkázal, ať se o to nestará

 

Ani autor scénáře si není jistý, o co šlo. POZOR, SPOILERY!!!

Nedávno a to 9. 7. 2021 měla konečně premiéru marvelovka Black Widow (2021) a samozřejmě i ona nabídla potitulkovou scénu, ve které Yelena Belova (Florence Pugh) stála u hrobu Natashy (Scarlett Romanoff), u kterého se objevila také komtesa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), která jí odhalila to, kdo podle ní stojí za smrtí Natashy a ukázala fotku Clinta Bartona/Hawkeye (Jeremy Renner). 

SOUVISEJÍCÍ: TAJEMNÁ POSTAVA Z FALCON & WINTER SOLDIER A BLACK WIDOW MOŽNÁ SESTAVUJE DARK AVENGERS

Plno lidí to samozřejmě zaujalo a rádi by věděli, co to přesně znamená a je mezi nimi i scenárista Black Widow Eric Pearson:

"Reagoval jsem na to, 'Co to znamená?' Oni odvětili, 'Nestarej se o to. Nemusíš to vědět.' Já si řekl, 'Koho podvádím? Něco se děje! A já na to nemám odpověď.' Oni reagovali, 'Nepotřebuješ to vědět. My to nějak vyřešíme!' Vzpomínám si, že jsem psal [danou scénu] a cítil se velmi provinile. Doufám, že scenárista, který bude pracovat na další kapitole bude v pohodě s tím, co jsme jim udělali."

Marvel zatím samozřejmě neprozradil, co má Valentina v plánu, ale očividně sestavuje vlastní tým a někteří věří, že jde o Dark Avengers. To je ale zatím jen dohad a pravdu ukáže až budoucnost, například skrze seriál Hawkeye, ve kterém si Florence zopakuje roli Yeleny.

Zdroj: EW, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat