Zajímavý detail ze seriálu Loki, kterého jste si skoro určitě nevšimli a ukázka kostýmu Supergirl z filmu Flash


 Komiksové střípky.

Pokud sledujte seriál Loki, víte, že je tam k vidění animovaná postava Miss Minutes (Tara Strong), která slouží jako jakýsi maskot pro organizaci dohlížející na tok času TVA. A podle všeho tahle "bytost" sehraje v seriálu větší roli nebo to tak podle dostupných informací vypadá. 

Ovšem, teď si někteří lidé všimli toho, že v případě Miss Minutes něco nehraje. Jde o živoucí hodiny, ale jak víme, analogové hodiny ukazují dvanáct hodin, nicméně Miss Minutes jich má šestnáct. 

Už jsme se dozvěděli, že v TVA běží čas jinak a nemuselo by to mít větší roli, ale Marvel si obvykle detaily hlídá a dá se tušit, že za tímto faktem se skrývá něco víc. Co? To (snad) teprve uvidíme. Další díl bude mít premiéru 23. 6. 2021.

Ve filmu Flash se objeví spousta komiksových postav. Některé už jsme v minulosti viděli, některé ne a do druhé skupiny se zařadí i Supergirl, kterou ztvární Sasha Calle. A právě část jejího kostýmu zveřejnil režisér filmu Andy Muschietti a je patrné, že kostým se bude silně podobat tomu, který nosí bratranec Supergirl Superman. Premiéra filmu se odehraje 3. 11. 2022.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat