Někteří věří, že jsou Bucky a Sam víc, než jen přátelé, co na to říká Anthony Mackie?

Docela obsáhle (a trochu kontroverzně) se k tomu vyjádřil i představitel Winter Soldiera.

Vztah mezi Samem Wilsonem (Anthony Mackie) a Bucky Barnesem (Sebastian Stan) je rozhodně komplikovaný, působí to, že jsou takzvaní "frenemies", což se dá vysvětlit jako přátelé z donucení, kteří se nemají úplně v lásce.

Ovšem, spousta lidí má dojem, že je skutečnost úplně jiná a pravdou je, že jsou vlastně více, než přátelé a mají k sobě blíže, než by se mohlo zdát. K tomu se nyní vyjádřil právě Anthony:

"Spousta věcí se překrucuje a jsou komplikované... Myšlenka toho, že jsou dva muži přátelé a milují se je v roce 2021 problémem kvůli zneužívají homosexuality. Bylo běžné, že mohou být muži přáteli, mohli si vyrazit a bylo to v pohodě. Běžně jste se mohli setkávat s přáteli v baru. To už dál neplatí, protože něco tak čistého a krásného jako homosexualita je využíváno lidmi k tomu, aby sami sebe racionalizovali. Takže něco, co pro mě bylo vždy důležité bylo ukázat citlivou maskulinní postavu. Není nic maskulinnějšího, než být superhrdinou a létat a dávat nakládačku lidem. A není nic citlivějšího, než vést emocionální konverzace a mít přátelství se spřízněnou duší, s někým, na kom vám záleží a milujete ho."

Upřímně řečeno není úplně jasné, co tím vším chtěl herec říct, existuje několik různých výkladů, ale pokud jde o odpověď na otázku, jestli jsou Sam a Bucky víc, než přátelé, na tu jasně odpovězeno nebylo. Nebo máte dojem, že ano?

Zdroj: Variety, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat