V jaké fázi jsou práce na třetích Strážcích Galaxie? DC komiksovka v kinech k vidění nebude. Herec z Deadpoola a It míří do Johna Wicka



Komiksové střípky.

James Gunn sice musel na chvíli opustit Marvel kvůli svým nejapným komentářům na sociálních sítích, ale nakonec byl povolám zpět kvůli třetím Strážcům Galaxie. U těch ještě není jasné, kdy budou mít premiéru, ale co jasné je, že už práce na nich začaly.

James Gunn dal totiž vědět, že aktuálně připravuje storyboardy, tedy grafické náčrty toho, jak bude film zhruba vypadat. Je to jedna z počátečních příprav filmů, ale i tak je fajn vědět, že už se ledy hnuly. 

Blue Beetle do kin nedoletí

Společnosti DC a Warner Bros. připravuje (a občas ruší) několik různých filmů a jedním z nich je i sólovka superhrdiny Blue Beetlea, který získal superschopnosti díky posvátnému skarabovi (který je mimochodem trošku amorální). A jak se zdá, tak nakonec tenhle projekt vůbec nezamíří do kin, ovšem bude uveden rovnou na streamovací službě HBO Max. Datum uvedení ale zatím oznámeno nebylo. 

Děsivý klaun míří do Johna Wicka

Bill Skarsgård je herec mnoha tváří a byl k vidění v různých žánrech. Akční ale není jeho vyslovenou specializací. Což by se mohlo změnit, protože bylo oznámeno, že se objeví ve čtvrtém dílu série John Wick

Jak se dalo očekávat, tak zatím nebylo zveřejněno, koho ztvární. Může to být nebezpečný zabiják, ale také postava, která v životě nedržela zbraň v ruce. I když s ohledem na to, jak to ve filmech John Wick chodí je pravděpodobná spíše první možnost. 

Film zatím nemá stanoveno datum premiéry.

Zdroj: Twitter, The Los Angeles Times, Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat