Sebevražedný oddíl: Postava z filmu vážně zranila Supermana, jenže se neví kterého

Nečekaná situace.

Nedávno se objevil další trailer na Sebevražedný oddíl, který obsahoval slušné množství nových záběrů a silně se soustředil na novou postavu Bloodshota (Idris Elba), v jehož případě bylo řečeno, že jedním z jeho zločinů bylo střelení Supermana kryptonitovou kulkou. 

To samozřejmě okamžitě vyvolalo velký poprask. A lidé začali pátrat po detailech. Problémem ale je, že je jich minimum a vlastně ani sám scenárista a režisér filmu James Gunn neví tak základní informaci jako je to, kterého Supermana Bloodshot vlastně střelil:

"Takže ano, Bloodsport je ve vězení za to, že dostal Supermana na jednotku intenzivní péče s pomocí kryptonitové kulky. Ano, Sebevražedný oddíl je součástí DCEU (filmové universum DC Extended Universe, pozn. redakce), ale já nevím, který to byl Superman, protože já neobsazuji dalšího Supermana. Tím pádem by to mohl být Henry (Henry Cavill, pozn. redakce) nebo by to mohl být někdo jiný. Jsou jiní lidé, kteří o tom rozhodují."

Jak asi víte, tak situace kolem Henryho a jeho návratu do role Clarka Kenta je zmatená. Objevily se zprávy, že se Supermanem skončil, jiné tvrdí, že ho můžeme očekávat ve filmech jiných postav a poté dostane další sólovku, ale není jasné, co z toho platí. 

Ovšem, jasná je jiná věc a to, že Warner Bros. a DC chystají film dalšího Supermana a to Kal-Ela a tím pádem mohl Bloodsport zranit Clarka Kenta, nebo právě Kal-Ela a jak Gunn prozradil, rozhodnutí, který z nich to byl není na něm. 

Film Sebevražedný oddíl bude mít premiéru 5. 8. 2021.

Zdroj: IGN, DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat