Marvel udělal z postavy představené ve filmu Iron Man oficiální součást komiksového universa

Tušíte o kom je řeč?

Běžné je to, že se postava představená v komiksech později stane součástí filmů nebo seriálů, opačně k tomu dochází výjimečně. Z hlavy se mi nevybaví příliš postav, u kterých se to stalo, ale napadá mě třeba Harley Quinn, která se poprvé objevila v animovaném seriálu a až poté se stala součástí komiksů. 

Ale do této malé skupiny postav přibude další, nicméně ne od DC, ale od Marvelu. Řeč je o někom, kdo byl k vidění ve filmu Iron Man 3 (2013). Je to Harley Keener (Ty Simpkins), který sehrál poměrně důležitou roli ve zmíněném filmu a poté byl na pár vteřin k vidění na pohřbu Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.) v Avengers: Endgame (2019)

Sice se o něm spekuluje jako o jednom z možných členů nové vlny Avengers, protože už v dětství šlo o někoho, kdo se zabýval technologií, ale to zatím potvrzeno nebylo. Neví se tedy, zda Harleyho ve Marvelovském filmovém universu ještě uvidíme, ale jasné je to, že se oficiálně stal součástí komiksového světa, což bylo odhaleno v prvním dílu komiksové minisérie W.E.B. of Spider-Man. Zatím se neví, jak výraznou příběhovou linku bude mít, na to si ještě budeme muset počkat.

Zdroj: Marvel Comics

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat