Loki byl vždy (pohlavně) fluidní, prohlásil Tom Hiddleston


 A dodal, že tahle role změnila jeho život. 

Je to pár dnů (9. 6. 2021), kdy měl premiéru seriál Loki a odstartoval skvěle. Ostatně, to není překvapením s ohledem na popularitu téhle postavy, která je už roky součástí marvelovských filmů. Spousta lidí je tak nadšená z toho, že má Loki v podání skvělého Toma Hiddlestonea svůj vlastní seriál.

SOUVISEJÍCÍ: LOKI JE POHLAVNĚ FLUIDNÍ POTVRDILA UPOUTÁVKA 

A v něm jsme se dozvěděli například to, že je Loki pohlavně fluidní (neidentifikuje se ani jako muž, ani jako žena). Pro diváky to byla novinka, pro fandy komiksu ne, protože v kreslené podobě se tuhle informaci lidé dozvěděli už před nějakou dobou. 

Tom k tomuto tématu dodal:

"Loki byl vždy fluidní, někdo kdo překročuje hranice a je nepředvídatelný a nestálý. Byl jsem opravdu potěšen, že se tomu budeme věnovat i v tomto seriálu. Je to neuvěřitelné privilegium prozkoumat ho různými způsoby."

Herec dodal, že jde o roli, která změnila jeho život a je si také vědom toho, jak důležitá je tahle postava pro fanoušky:

"Cítím velkou odpovědnost v tom, abych uctil to, co publikum k Lokimu cítí. Zbožňuji ho hrát. Je to opravdu zábavná komplexní postava."

Druhý díl seriálu Loki bude k vidění 16. 6. 2021 na streamovací službě Disney+.

Zdroj: BBC, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat