Jaká verze Lokiho vlastně bude hlavním "hrdinou" marvelovského seriálu? A nová upoutávka


 Premiéra už je za rohem. 

S ohledem na popularitu Lokiho (Tom Hiddleston) není překvapení, že se dočká vlastního seriálu na streamovací službě Disney+ a to už 9. 6. 2021. Ovšem, někteří lidé mohou být stále zmatení (minimálně ti, kteří si o seriálu nic nepřečetli) z toho, jak to, že Loki žije s ohledem na události v Avengers: Infinity War (2018). Situaci tak osvětlil sám Tom Hiddleston:

"Tenhle Loki je tím, který prohrál bitvu o New York na konci prvního filmu Avengers. Tohle je Loki, který si prožil příběh prvního filmu Avengers. Objevil se na Zemi, měl k dispozici Tesseract, byl chycen S.H.I.E.L.D.em a uvězněn a mnohokrát vyslechnut Nickem Furym v podání Samuela L. Jacksona a Black Widow v podání Scarlett Johansson a poslal mimozemskou armádu, aby zaútočila na Manhattan a byl poražen Avengers, kteří se spojili... Poté s ním Hulk mlátil jako s hadrovým panákem. Takže to je tento Loki. Byl zajat a odveden ze Star Tower směrem na Central Park. Ale jak jste viděli v Avengers: Endgame, Avengers se vrátili v čase do roku 2012 a některé věci změnili."

Jedná se tedy o Lokiho, kterého jsme naposledy viděli v Avengers z roku 2012 a tenhle Loki je více méně stále padouch, ne antihrdina. Tak uvidíme, jak se zachová v seriálu. Kromě toho si můžete užít další (asi miliontou) upoutávka. 

Zdroj: TV Insider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat