Black Panther 2: Ve filmu se prý představí dlouho očekávaná marvelovská postava, zahraje si jí herec z Narcos


 Že by?

Už roky se spekuluje o tom, kdy se konečně v Marvelovském filmovém universu (MCU) představí Namor, což je na první pohled marvelovská verze Aquamana, ale faktem je, že Namor se poprvé v komiksu objevil už v roce 1939, zatímco Aquaman až o dva roky později. 

Nicméně, schopnosti mají podobné, rozumí si s mořskými živočichy, jsou supersilní, ale Namor navíc umí létat a zvládá i hydrokinezi (ovládání vody s pomocí mysli). 

O tom, že bychom se mohli dočkat Namora už se několikrát mluvilo, ale až teď vypadá vcelku reálně. Podle některých zdrojů by měl být součástí filmu Black Panther: Wakanda Forever a ztvárnit by ho měl herec Tenoch Huerta, kterého si můžete pamatovat například ze seriálu Narcos: Mexico

Kromě Namora by měli být k vidění i Namora a Cadmael. Namor je bratrancem Namory a Cadmael je dalším z obyvatel Atlantidy.

Jen pro informaci, v minulosti se mluvilo o tom, že by Tenoch měl zahrát ve druhém Black Pantherovi záporáka, ale nakonec tomu zřejmě bude jinak. Tedy, pokud nebude Namor místo superhrdiny superpadouchem.

Premiéra Black Panther: Wakanda Forever je naplánována na 7. 7. 2022.

Zdroj: The Illuminerdi, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat