Jaký je vlastně rozdíl mezi Kapitánem Amerikou v podání Anthonyho Mackie a Chrise Evanse?


 A Sam Wilson měl původně mluvit s ptactvem. 

Sam Wilson (Anthony Mackie) se sice dlouho bránil tomu, aby přijal jméno Kapitán Amerika, ale nakonec to udělala a dokonce dostane vlastní film. Ovšem, někteří diváci jsou nesví z toho, že někdo "nahradí" Chrise Evanse v roli Kapitána Ameriky, protože Chrise podle nich nikdo nahradit nemůže. A s tím souhlasí i Anthony, který vysvětlil, jaký je mezi oběma Kapitána rozdíl:

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCI CHTĚLI VE FALCON & WINTER SOLDIER SPIDER-MANA

"Myslím si, že to, co bylo na Chrisově Kapitánovi zajímavé a to, co byl Chris Evans schopen s touhle postavou udělat, bylo to, že jí vdechl určitou úroveň síly a sebevědomí. Opravdu z něj udělal konzistentní, propracovanou, několikavrstevnatou postavu. Spousta lidí si neuvědomuje, že je Sam Wilson superhrdinou bez superschopností. Je to prostě normální chlap, který se šel proběhnout a stal se Avengerem. Pochází z místa, které je lidské a pokorné. Není to ani tak o tom, že by se na něco vrhnul a rozerval to na kusy. Ideou je to, jak si poradí s problémem s ohledem na to, že byl konzultantem. Stále to má v sobě, ale není superhrdinou, je jen běžným člověkem."

Ale původně se uvažovalo o tom, že by Sam v seriálu Falcon & Winter Soldier nadlidské schopnosti měl, konkrétně (stejně jako komiksová předloha) by uměl navázat psychické spojené s ptactvem. Nakonec se ale tvůrci rozhodli tohle nerealizovat. Ovšem, třeba se k téhle myšlence vrátí v budoucnu, i když zní trošku divoce. 

Zdroj: ET, Unilad, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat