Dave Bautista znovu potvrdil, že už nebude ztvárňovat Draxe, být bez trika je prý těžší a těžší

Herec dal opět vědět, že už dál nebude hrát Draxe.

Dave Bautista roky ztvárňoval Draxe v Marvelovském filmovém universu, ale v poslední době několikrát naznačil, že třetí Strážci Galaxie budou jeho posledním projektem, kde si tuhle roli zahraje. Nejdříve prozradil, že o vlastní seriál Draxe nemá zájem kvůli náročnosti masky zájem a pak poznamenal, že třetí Strážci budou jeho rozloučením s touhle postavou, ale dodal, že by ji klidně mohl ztvárnit někdo jiný (nebylo by to poprvé, co by Marvel nějakou roli přeobsadil).

Teď se k tomu vyjádřil znovu:

"Bude to naposledy [co se v téhle roli objevím]. Je to zvláštní, protože když jsem to řekl, řekl jsem to nedávno, když jsem dělal rozhory a intenzivně mluvil o Strážcích, netušil jsem, že se to bude řešit, protože jsem předpokládal, že všichni vědí, jak to funguje. [U Marvelu] Točíme trilogie a James Gunn už se nechal slyšet, že to bude jeho poslední film a pokud James skončí, já skončím také a kromě toho mi bude v době premiéry třetích Strážců 54 let a být bez trika pro mě začíná být těžší a těžší. Dobrodružství bude kompletní a jsem připraven odstoupit a uzavřít to."

Je pravda, že několik marvelovských hrdinů se dočkalo trilogií, ale takový Thor (Chris Hemsworth) dostane i čtvrtý film, nicméně, jak bylo řečeno, Gunn čtvrtý díl točit nebude a je možné, že Marvel svěří práce na něm někomu jinému, ale bude to bez Bautisty, který je bezpochyby rozhodnut pověsit dýky na hřebík.

Zdroj: The Ellen Show, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat