Wonder Woman 1984: Proč je film tolik kritizován? Protože měl zpoždění, věří herečka

 

O kvalitu podle Connie Nielsen nejde.

Wonder Woman (2017) byla jednou z nejoceňovanějších DC sólovek za dlouhou dobu a tak se doufalo, že pokračování nazvané Wonder Woman 1984 (2020) v režii stejné filmařky a to Patty Jenkins bude na stejné, nebo lepší úrovni. 

Podle mnohých ale nebylo a jde o jeden z oněch projektů, který se vám líbí, nebo nelíbí, málokdy něco mezi. Ovšem, pokud jde o představitelku královny Amazonek Hippolity Connie Nielsen, tak ta má pocit, že negativní reakce jsou způsobeny něčím jiným, než kvalitou filmu:

"Myslím si, že Patty má výjimečnou vizi. A musí být neuvěřitelně bolestné, pokud [film] není uveden běžným způsobem a to, že se neustále měnilo datum premiéry, je tu onen pocit enormního tlaku v případě velkého blockbusterového filmu, který by měl společnosti vydělat a nemůže, protože nemůže být uveden. Myslím si, že pokud jde o psychologický aspekt, kdy se vydáváte na neprozkoumané území, čelíte kritice, která se normálně neděje. Skutečnosti, že byl [film] tolikrát posunut vedla k tomu, že se dostal pod nezaslouženou palbu kritiky. A pokračování je vždy srovnáváno s předchozím filmem."

Ano, neustálé změny data premiéry mohly sehrát svou roli, ale těžko si představit, že jde o hlavní důvod rozporuplný reakcí. Film je toho vyčítáno víc. Na jednu stranu jsou chváleny herecké výkony, na tu druhou je kritizován scénář, laciné vtípky a klišé a to není otázka dne premiéry...

Co si o filmu myslíte vy?

Zdroj: Den of Geek, Warner Bros./HBO Max/DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat