Falcon & Winter Soldier: Ve třetí epizodě bylo nečekané a symbolické cameo odkazující na Black Panthera


 Bylo to milé překvapení. POZOR, SPOILERY!!!

To, že i v marvelovské sérii Falcon & Winter Soldier budeme svědky několika návratů postav z předchozích projektů není žádným překvapením, ostatně, v dnešní době je těžké něco takového utajit, takže už s předstihem jsme věděli o několika hrdinech a záporácích, kteří se v seriálu objeví po boku Falcona (Anthony Mackie) a Buckyho (Sebastian Stan). 

Florence Kasumba jako Ayo (zdroj: Disney+/Marvel Studios)

V aktuální třetí epizodě například dostal spoustu prostoru baron Zemo (Daniel Brühl), který poprvé navlékl svou neblaze proslulou masku a také mnohé potěšil návrat Sharon Carter (Emily VanCamp), která se ve filmech jen mihla, ale tentokrát se jí dostalo více pozornosti.

Ovšem, na konci dílu nazvaného Power Broker se nečekaně objevila také Ayo (Florence Kasumba). Určitě si ji vybavujete z marvelovek, kde ztvárnila jednu ze členek elitní bojové jednotky Dora Milaje, kterou se pyšní Wakanda. 

Ayo je druhou nejvyšší postavenou členkou Dora Milaje hned po Okoye (Danai Gurira) a její účast v seriálu je symbolická proto, že to Ayo byla první členkou této jednotky, která byla fandům Marvelovského filmového universa představena a to ve filmu Captain America: Občanská válka (2016), kdy byla aktérkou památné scény, kdy upozornila Black Widow (Scarlett Johansson), aby uhnula, nebo k tomu bude donucena. 

Je jasné, že v ji v seriálu ještě uvidíme a doufejme, že bude mít víc prostoru, než ve filmech, protože jde o zajímavou a působivou postavu. 

Další díl Falcon & Winter Soldier bude mít premiéru 9. 4. 2021.

Zdroj: Marvel Zdroj: Marvel Studios, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat