Shang-Chi a legenda o deseti prstenech: Byl v traileru odkaz na seriál Falcon & Winter Soldier? A zajímavé odhalení o jedné z postav


Něco o chystané marvelovce.

Je to jen chvíle, co se objevil plakát a upoutávka na marvelovku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. A samozřejmě někteří fandové začali teaser studovat jestřábím okem a odhalili pár zajímavostí. Například to, že jeden ze soubojů se zřejmě odehrává na fiktivním ostrově Madripoor. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ UPOUTÁVKA NA SHANG-CHI A LEGENDA O DESETI PRSTENECH

Konkrétně je řeč o momentu, kdy Shang-Chi (Simu Liu) bojuje s postavou známou jako Death Dealer a v pozadí se objevují různé neonové nápisy, které jsou typické právě pro Madripoor. 

A proč je důležité, kdy se střet odehrává? Proto, že Madripoor sehrál důležitou roli v seriálu Falcon & Winter Soldier, kam se hlavní hrdinové vydali hledat pomoc a setkali se zde se Sharon Carter (Emily VanCamp), která se zde skrývá před zákonem. Kromě toho, Madripoor má v komiksu historii silně propojenou s Hydrou nebo mutanty.

Přítomnost Madripooru by byla příjemným pojítkem mezi seriály a filmy, což je vždy dobře, protože je fajn, že Marvel tyhle dva světy neodděluje, naopak je silně propojuje. 

Kromě toho se objevila akční figurka jedné z postav z filmu a to Katy (Awkwafina). To je zajímavé proto, že v upoutávce se zdálo, že půjde o klasickou vedlejší postavu, která bude hlavně hláškovat a možná občas praští nějakého z bezejmenných padouchů pánvičkou po hlavě, aby pomohla hlavnímu hrdinovi. Ovšem figurka ukazuje to, že je Katy v kostýmu a má k dispozici luk a zvířecího společníka. Dá se tak tušit, že se Katy zúčastní nějaké větší bitvy, kde přiloží ruku (a šípy) k dílu. 

Premiéra je naplánována na 2. 9. 2021.


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat