Rockovi by bylo ctí stát se americkým prezidentem a natáčení Black Adama označil za historické

Něco o oblíbeném svalovci. 

Myšlenka toho, že by se celebrita stala politikem není ničím novým. Ostatně, americký prezident Ronald Reagan byl původně hercem a Donald Trump zase tváří reality show. Nemluvě o tom, že Arnold Schwarzenegger působil jako guvernér. 

A v aktuální době čím dál víc lidí volá po tom, aby se o prezidentskou funkci ucházel Dwayne "Rock" Johnson. Což možná zní jako spíše úsměvná myšlenka, ale podle některých anket to podporuje zhruba polovina lidí v USA. 

Co si o tom vlastně sám Rock myslí?


"Nemyslím si, že si naši Otcové zakladatelé NĚKDY představovali, že by se šest stop a čtyři palce vysoký, holohlavý, potetovaný, z poloviny černošský a z poloviny samojský tequilu pijící pick up řídící ledvinku nosícího chlap přidá do jejich klubu - ale pokud by k tomu někdy došlo, bylo by mi ctí sloužit vám lidem, nám."

Jinak řečeno, šel by do toho. 

Zatím se ale soustředí na filmovou kariéru a aktuálně se začala natáčet DC komiksovka Black Adam, ve které má Dwayne hlavní roli. A podle něj je tenhle projekt něčím zlomovým:

"Rodí se historie, jsem extrémně nadšen a jde o pokorný moment, který s vámi sdílím. 

Oficiálně odstartoval DEN 1 natáčení našeho BLACK ADAMA

Náš režisér a mistr Jaume Collet-Serra.

Náš na Oscara nominovaný (za Jokera) kameraman Lawrence Sher.

Máme hvězdný štáb - neuvěřitelně talentovaný, úchvatný, oddaný a zacílený na to, aby zvedl laťku a nabídl světu něco SPECIÁLNÍHO.

Je to čest."

Tak snad to dopadne tak, jak Rock doufá, protože DC komiksovky nejsou vždy úplně doladěné. Jak na tom bude tahle se dozvíme 28. 7. 2022.

Zdroj: Instagram (I, II), Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat