Představitel nového Kapitán Ameriky Anthony Mackie zjistil o čtvrtém filmu Captain America od prodavače

 

Oficiální cestou se to k němu nedostalo.

Nějaký čas to zabralo, ale nakonec se ze Sama (Anthony Mackie) stal v seriálu Falcon & Winter Soldier nový Kapitán Amerika. A chvíli na to bylo oznámeno, že se dočkáme čtvrtého filmu Captain America, který se ale nezaměří na Stevea Rogerse (Chris Evans), ten se údajně dočká jiného projektu. Čtyřka se bude věnovat právě Samovi. A překvapivě se o tom Anthony nedozvěděl od svého agenta nebo od Marvelu, ale úplně jiným způsobem:

SOUVISEJÍCÍ: PĚT DŮVODŮ, PROČ STOJÍ FALCON A WINTER SOLDIER ZA ZHLÉDNUTÍ

"Doslova jsem se o tom dozvěděl včera v potravinách. Chlapík u kasy jménem Dwayne, sympaťák, říká, 'Hej chlape. Je to pravda?' [ukázal telefon] Já na to, 'O ničem nevím.' To je to, co miluji na práci pro Marvel. Zavolají vám a řeknou, 'Přijeď do L.A. Chceme ti říct, co se děje.' Takže jsem nadšený z toho, až uvidíme, co se stane, ale zatím jsem nic neslyšel."

Marvel je tajnůstkářský, ale tahle informace už chvíli koluje po internetu, takže je zajímavé, že se k Anthonymu ještě nedostalo oficiální oznámení. Ale i tak by se měl začít připravovat, protože nastoupit do role po Chrisovi nebude snadné. 

Zdroj: EW, Disney+/Marvel Studios

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat