Kdo bude hlavní hvězdou marvelovky Eternals, milé fotky z natáčení Thor: Love & Thunder a Marvel má prý velké plány s Green Goblinem


 Komiksové střípky.

V epické komiksové podívané Eternals (premiéra 4. 11. 2021) bude k vidění poměrně velké množství postav a je tak otázkou, kdo bude hlavní hvězdou. Teď to naznačil kreativní šéf Marvel Studios Kevin Feige. Soudě podle jeho vyjádření by to měla být Sersi v podání Gemmy Chan

Sersi členkou Eternals, která byla komiksovým čtenářům představena ve druhé polovině sedmdesátých let minulého století. Od té doby působila v různých dalších týmech jako například Avengers. 

Sersi je považována za jednoho z nejmocnějších Eternals a kromě klasických vlastností jako je nadlidská síla a odolnost, dokáže manipulovat hmotou na molekulární úrovni. Kromě toho je velmi inteligentní. 

Green Goblin bude mít zřejmě víc než jen cameo

Očekává se, že ve filmu Spider-Man: No Way Home (premiéra 16. 12. 2021) uvidíme také Normana Osbornea alias Green Goblina, klasického protivníka Spider-Mana. Postavu by si měl opět zahrát Willem Dafoe, stejně jako v Raimiho verzi, ale podle nových spekulací se možná dočkáme dalšího verze Green Goblina, kterého ztvární (zatím neoznámený herec) s tím, že dlouhou dobu nenavlékne kostým, k tomu dojde až za pár let s tím, že se z něj stane jeden z hlavních protivníků marvelovských hrdinů.

A nakonec si prohlédněte milé fotky ze zákulisí Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022), na kterých je režisér/scenárista Taika Waititi se svou dcerou.

Zdroj: VarietyThat Hashtag Show, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat