Justice League: Podle nového výzkumu film nedokoukalo šest lidí z deseti


 Nebo ne v prvním týdnu. 

Minulý měsíc a to 18. 3. 2021 se na streamovací službě HBO Max konečně objevila Snyderova Justice League, po které fandové volali roky. A těšila se na ni spousta lidí. Ovšem, podle nového výzkumu si komiksovku sice v prvním týdnu pustilo 1,8 milionů domácností, ale k závěrečným titulkům se dostalo jen 36 % z nich. Jinak řečeno 64 % diváků (minimálně v prvním týdnu) film nedokoukalo.

Automaticky to neznamená, že se komiksovka 64 % lidí nelíbila, to rozhodně ne, určitě velkou roli sehrálo to, že Justice League Zacka Snydera má stopáž cca čtyři hodiny, ale ani tak to nejsou úplně potěšující čísla.

Je nutné zmínit, že HBO Max čísla sledovanosti obvykle nezveřejňuje a údaje pochází od analytické společnosti Samba TV, takže data nemusí být úplně přesná, protože jim HBO pravděpodobně informace neposkytlo, ale ani tak zřejmě nebudou daná čísla úplně "mimo mísu".

Zatím to tedy vypadá, že nová verze Justice League byla úspěchem, ale ne tak velkým, jak se čekalo a není tak divu, že se Warner Bros. zatím nechystá pokračovat v takzvaném Snyderverse. 

Zdroj: CB/Samba TV, DC Entertainment/HBO Max/Warner Bros.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat