Ghost Rider: Marvel prý "lanaří" Zacka Snydera, aby natočil film o postavě s hořící lebkou



Warner Bros. už Snydera "nechce", ale Marvel má údajně zájem. 

Zack Snyder je duchovním otcem komiksového universa Snyderverse, který spadá pod Warner Bros. a DC. Ale zdá se, že zmíněné společnosti nemají v plánu ho dál rozvíjet (bez ohledu na to, že fandové po tom volají). Ovšem, objevily se zprávy, že konkurenční Marvel vycítil příležitost a údajně by rád, aby pro něj Zack Snyder natočil novou verzi Ghost Ridera.

Podle dostupných zpráv nebyl Snyder zatím oficiálně osloven, ale Marvel o něj má zájem a asi se shodneme na tom, že by Snyder nebyl špatným kandidátem pro režii poměrně temné komiksové podívané o téhle zajímavé postavě. 

Ví se, že kreativní šéf Marvelu Kevin Feige má s Ghost Riderem velké plány (údajně tak kvůli tomu došlo ke zrušení série Ghost Rider pro streamovací službu Hulu, kde měl hlavní roli, stejně jako v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ztvárnil Gabriel Luna) a film pod dohledem Snydera zní jako velký plán. 

Samozřejmě není jasné, jestli bude mít Zack zájem, ale zní to jako něco, co by ho mohlo zaujmout. Už jen proto, že film Ghost Rider by se dal nacpat zpomalovačkami, které má Snyder tolik v oblibě. 

Zdroj: WeGotThisCovered, ABC/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat