V seriálu o Hulkově sestřenici zřejmě uvidíme měňavce a seriál Loki vám vyrazí dech


 Komiksové střípky.

Jennifer Walters alias She-Hulk, sestřenice Bruce Bannera/Hulka, která dostala transfúzi jeho krve a díky tomu získala podobné schopností jak Hulk, bude mít vlastní seriál na streamovací službě Disney+.

Zdroj: Marvel Comics

A šušká se, že v seriálu právě Hulka (Mark Ruffalo) uvidíme. Ale samozřejmě nejen jeho, dočkáme se i dalších postav a jednou z nich by měl být někdo, kdo dokáže měnit svůj vzhled. 

Tvůrci hledají herečku ve věku 20 až 30 let, která ztvární postavu s pracovním jménem A’Dood, což bude měňavec. 

Skutečné jméno téhle postavy nebylo uvedeno a v marvelovských komiksech je k nalezení hromada bytostí se schopností měnit svůj vzhled, ale v případě série She-Hulk nejčastěji padá jméno Jazinda, což je členka národa Skrullů (kteří umí měnit svůj vzhled) a dcera padoucha Super-Skrulla, která musela odejít z rodné planety, protože byla obviněna ze zrady. Jazinda společně s Jennifer založily tým, který působí jako lovci odměn. 

Samozřejmě se může ukázat, že A’Dood bude někdo jiný, ale Jazinda by byla logickou volbou. Datum premiéry seriálu zatím není známo. 

Naopak, v případě série Loki víme, že bude k vidění od 11. 6. 2021 a zdá se, že minimálně po vizuální stránce se máme na co těšit. Specialista na vizuální efekty Brad Parker se nechal slyšet, že šlo o náročnou práci, ale že vizuálně vypadá série neuvěřitelně a dodal:

"...Je to jeden z těch projektů, který překonává očekávání v mnoha ohledech... Je to skvělé a v každé epizodě se odehrává spousta neuvěřitelných věcí. Nemůžu se dočkat, až to lidé uvidí."

No rozhodně to zní slibně.

Zdroj: The Illuminerdi, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat