Tohle není Superman nebo James Bond, Iron Mana nemůže hrát někdo jiný, naznačil Chris Evans


 Představitel Kapitána Ameriky si neumí představit, že někdo nahradí Roberta Downeyho Jr. 

Robert Downey Jr. je Iron Man, Iron Man je Robert Downey Jr., to je názor, se kterým mnozí souhlasí. Někteří si jednoduše neumějí představit, že by se Iron Manem stal někdo jiný, byť podobné věci nejsou v komiksu výjimečné a legendární jméno nosí více postav. 

U filmového Iron Mana je ale situace trošku komplikovanější. Tony Stark/Iron Man v podání Roberta Downeyho Jr. byl hrdinou, který odstartoval celé Marvelovské filmové universum a brzy se z něj stal jeden z hlavních pilířů marvelovek. 

V Avengers: Endgame (2019) se sice Iron Man rozloučil (i když by se měl objevit ještě v Black Widow), ale fandové na něj samozřejmě nezapomněli a mnoho z nich doufá, že Marvel nenapadne "kacířská" myšlenka a to, že by Roberta mohl v téhle roli někdo v budoucnu nahradit. 

A stejného názoru je i Chris Evans, tedy představitel další ikonické marvelovské postavy Kapitána Ameriky:

"Nepovažuji to za roli, která je podobná Jamesu Bondovi nebo Supermanovi nebo Batmanovi, kde šanci dostanou další lidé. On je Iron Manem, tečka."

Dá se očekávat, že Marvel nabídne nástupce Iron Mana (jeho chráněnka Ironheart dostane vlastní seriál), ale těžko si představit, že by měla společnost v dohledné době hledat nástupce pro roli Tonyho Starka/Iron Mana. Na to nemá odvahu ani mocný Marvel.

Zdroj: ACEcomiccon, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat