Snyderova Justice League nebude oficiální součástí dějové linky DC filmů, co na to tvůrce říká?


 Jaký na to má Zack názor?

Původně měla být Justice League filmem Zacka Snydera, ale ten během natáčení pozici režiséra opustil kvůli rodinné tragédii. Na jeho místo pak nastoupil Joss Whedon a vznikla komiksovka, v jejímž případě je jasné, že ji dělali dva muži s velmi odlišnou vizí a navíc je cítit, že do výsledného produktu "kecalo" studio Warner Bros.

Ovšem, 18. 3. 2021 se objeví sestřih od původního režiséra Zacka Snydera, nicméně se nepočítá s tím, že právě ten by se stal oficiální součástí příběhu DCEU (DC Extended Universe), tou zůstane původní Justice League.

To se některým fandům nelíbí, ale co na to sám Snyder?

"Je to nyní zajímavé v DCEU nebo v tom, co se z toho stalo, trilogie (obsahující Muže z oceli, Batman vs Superman a Justice League) se v některých ohledech oddělila, stala se svou vlastní věcí. Je známo, že jsem řekl, a je to pravda, není to kontroverzní, že moje Justice League není kanonická, že? Kanonickou je pro Warner Bros. verze Justice League od Josse Whedona... Pokud jde o mě, je to v pohodě, protože mám pocit, že to byl jediný způsob, jak jsem mohl natočit tenhle film bez omezování, to, že jsem připustil a souhlasil s tím, že není kanonický."

Snyder se očividně chtěl vyhnout tomu, co se podle některých zdrojů dělo v případě původní Justice League, kdy Warner Bros. mělo Whedona intenzivně instruovat, jak by měl film vypadat. A tak Zack udělal ústupek a smířil se s tím, že jeho Justice League bude mimo hlavní děj DCEU, aby měl při tvorbě více méně volnou ruku.

Zdroj: DC Cinematic Cast, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat