Black Panther: Režisér promluvil o tom, jak obtížné je pokračovat bez Chadwicka Bosemana



Filmař se rozpovídal o velké ztrátě. 

V minulém roce bohužel nečekaně zemřel Chadwick Boseman, představitel marvelovského T'Chally/Black Panthera. 

To samozřejmě zkomplikovalo situaci s pokračováním veleúspěšné komiksovky Black Panther (2018), nicméně nakonec vznikne s tím, že roli Black Panthera převezme někdo jiný, ovšem půjde o odlišnou postavu, nebude to T'Challa.

Druhý díl Black Panthera bude mít na starost opět režisér a spoluscenárista jedničky Ryan Coogler a právě ten se rozpovídal o tom, jak obtížné je pokračovat bez Chadwicka. Poznamenal, že je velmi těžké dělat něco bez osoby, která spojovala kolektiv a pokračoval...

"...máte osobní život, máte profesionální život, máte soukromý život. Pokud pracujete na něčem, co milujete, tyhle věci splývají, prolínají se, že? Vaše práce se stane z velké části vaším životem. Takže se snažím najít rovnováhu mezi pracovním-soukromým životem a pracuji na vybudování dvou věcí, které dokáží fungovat samostatně. Ještě jsem toho nedosáhl, ale je to bezpochyby nejtěžší věc, kterou jsem musel ve svém profesním životě udělat."

Ryana a Chadwicka očividně pojilo přátelství a není snadné pokračovat bez něj, ale Coogler se snaží dělat, co je jen v téhle situaci možné.

Premiéra druhého dílu Black Panther je naplánována na 7. 7. 2022.

Zdroj: Jemele Hill’s Unbothered, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat