Představitel Cyborga natočí sólovku, ale jen pokud ji zrežíruje Zack Snyder



Případně Rick Famuyiwa.

V minulosti se počítalo s tím, že po filmu Justice League (2017) dostanou vlastní film i ti členové týmu, kteří ho ještě nemají. Včetně Cyborga v podání Raye Fishera

Ovšem poté, co DC týmovka úplně neuspěla, se plány začaly komplikovat a byť se dál počítá s některými sólovkami, tak například vlastní projekt Cyborga zatím nevypadá příliš reálně. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE SNYDEROVY JUSTICE LEAGUE

A to také proto, že mezi společností Warner Bros. a Fisherem je poměrně napjatá situace, protože herec obvinil režiséra Josse Whedona z toho, že se na natáčení Justice League choval naprosto nepřijatelně a dodal to, že někteří vysoce postavení pracovníci DC Filmy a Warner Bros. to věděli a nečinně tomu přihlíželi. 

Herec tak například prohlásil, že odmítá pracovat na čemkoliv, na kterém se bude podílet šéf DC Films Walter Hamada. 

Teď si dal další podmínku a to, že by klidně Cyborga znovu ztvárnil, ale jeho film by musel režírovat buďto původní režisér Justice League Zack Snyder nebo Rick Famuyiwa, který měl pracovat na sólovce Flashe (premiéra 3. 11. 2022), ale nakonec ho nahradil někdo jiný.

Otázkou je, jestli se vůbec o vlastním dobrodružství Cyborga uvažuje. Ano, v Justice League Zacka Snydera (2021) na sebe postava strhla hodně pozornosti, ale není jasné, jestli je to pro Warner Bros. dostatečný důvod obnovit plány na Cyborgovu sólovku.

Zdroj: ComicBook Debate, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat