Opravdu se Chris Evans vrátí jako Kapitán Amerika? Co na to šéf Marvelu


 Kevin Feige se vyjádřil ke spekulaci o Chris Evansovi.

Chris Evans se s rolí Kapitána Ameriky rozloučil už před nějakou dobou, ale poté se objevily zprávy, že by se mohl vrátit a to například v potencionální druhé řadě série Falcon & Winter Soldier

Marvel se k tomu ale oficiálně nevyjádřil. Nyní se ovšem ozval kreativní šéf téhle společnosti Kevin Feige a nemá úplně dobrou zprávu:

"Nyní už málokdy na něco odpovídám ne, protože mě vždy překvapí to, co se stane, ale pokud jde o tuhle spekulaci, myslím si, že ji [Chris Evans] odmítl velmi rychle."

Na druhou stranu, podle Kevina tu šance pořád je:

"Nic není nemožné, že? Viděl jsem, jak o tom tweetoval. Tedy nevím. Mám pocit, že obvykle ví, co na tyhle věci říct, tím pádem nevím, co si z toho odnést. A opravdu nemám žádné zprávy, které by se toho týkaly. Mám dojem, že nemůžete ani pomyslet na slova 'Kapitán Amerika', aniž byste mysleli na Chrise Evanse. Odvedl opravdu skvělou práci a mám pocit, že vždy bude cítit jeho přítomnost. A to i v tomto našem seriálu."

Feige naznačuje, že samozřejmě v Marvelovském filmovém universu bude stopa Kapitána Amerika i bez toho, aniž by v následujících projektech byl fyzicky přítomen, ale zatím podle všeho nemá informace o tom, že bychom se mohli dočkat jeho návratu. Musíme se tak zatím smířit s klasickým "nic není nemožné."

První řada Falcon & Winter Soldier startuje už 19. 3. 2021.

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat