Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil, Disney nakonec nabídne Black Widow na streamovací službě i v kinech v jeden den

Dalo se to čekat. 

Dlouho, hodně dlouho se Disney bránil rozhodnutí zveřejňovat filmy ve stejný den na streamovacích službách i v kinech a to i přes fakt, že jeho Mulan (2020) (která byla v tomto ohledu jeho první a zatím poslední vlaštovkou) zabodovala, když byla uvedena na Disney+ a v kinech ve stejnou dobu.

Plus je tu ta skutečnost, že konkurenční Warner Bros. se rozhodlo ke svým způsobem revolučnímu kroku a zveřejňuje filmy jak v kinech, tak na streamovací službě HBO Max v jeden den. 

Ovšem, dalo se tak trochu čekat, že Disney změní názor a stalo se, bylo oznámeno, že Black Widow a také projekt Cruella budou ve stejný den k vidění na stříbrném plátně i na streamovací službě Disney+.

Má to ale pár háčků. V první řadě byla Black Widow opět posunuta a to z prvního květnového týdne na 9. 7. 2021 a druhý háčkem je, že si Disney bude účtovat pěkných 30 dolarů za to, že se budete moci na Black Widow podívat na streamovací službě v době premiéry. 

To není úplně malá částka. Na druhou stranu udělala společnost i vcelku fajn krok a to, že si za pixarovský film Luca nebude účtovat nic navíc, nebude k vidění v kinech, ale rovnou na Disney+ a to v rámci měsíčního předplatného.

Zdroj: The Verge, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat