Justice League: Ve Snyderově verzi se opravdu mohl objevit Ryan Reynolds jako Green Lantern a kolik trikových záběrů je vlastně nových?

 


Snyder měl skutečně plán pro Ryana. 

Fandové se dočkali, konečně proběhla premiéra Justice League Zacka Snydera a asi vás nepřekvapilo, že byl film natřískán trikovými záběry, což je samozřejmě v případě komiksovky a speciálně té od Snydera, očekávatelné. 

A možná vás zajímá, kolik ze speciálních efektů bylo přepracováno ve srovnání s kinoverzí z roku 2017. Odpověď je jednoduchá, dost. Podle týmu Weta Digital, který se o triky staral, byla přepracována velká část z nich:

"Většina z toho je nová. Myslím si, že častým mylným dojmem bylo to, že když tenhle film dostal zelenou, tak existoval předpoklad, že jen oprášíme původní práci, ale popravdě tu bylo výrazně více nové práce, nežli té původní. Jen pokud jde o Steppenwolfa, tak to bylo zhruba 80 %, i když šlo o původní záběr, tak jsme museli udělat nějakou práci."

Pokud jste film viděli, tak určitě potvrdíte, že vizuálně je poměrně odlišný od původního sestřihu, na druhou stranu, pár trikových scén by si ještě zasloužilo péči, vypadají lehce nedodělaně. Ale celkově se obrazově nová Justice League povedla. 

Mimochodem, s filmem byla spojena hromada spekulací, jako například to, že uvidíme Ryana Reynoldse jako Green Lanterna, ale k tomu nakonec nedošlo. Ale určitou dobu se o tom uvažovalo. Snyder se nechal slyšet:

"Byl tu další nápad, který jsem měl pro Green Lanterna, což by nebyl Ryan a napadlo mě, že když se vydáme touto cestou v případě Green Lanterna, pak by nebylo od věci mít Ryana jako dalšího Lanterna. Tak trochu odstartoval Lantern Corps, než mít jen jednoho Green Lanterna."

Bohužel ale z toho plánu z nějakého důvodu sešlo.

Zdroj: CBMTHR, /Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat