Je zábavný, inspirativní, ale i děsivý, prohlásil Chris Hemsworth o představiteli Star-Lorda



Oba uvidíme ve čtvrtém Thorovi. 

Chris Pratt a Chris Hemsworth si rozhodně nejsou cizí. Jako Star-Lord a Thor se společně objevili v hned několika marvelovkách a jak už víme, tak Chris Pratt bude mít roli i v chystaném čtvrtém Thorovi (premiéra 5. 5. 2022). 

Pánové se tak dobře znají a očividně je pojí dobrý vztah, protože Chris Hemsworth o svém kolegovi prohlásil...

"Tenhle chlapík je opravdu zajímavý a to díky spontánnosti a humoru a tomu, co ho napadá. Je to jak zábavné a inspirativní, tak děsivé."

Na Thor: Love and Thunder je hromada lidí zvědavých právě i proto, že Thor bude opět spolupracovat se Strážci Galaxie. Očekávání v případě filmu nejsou malá a Chris Hemsworth prozradil, že je tu velký tlak, aby čtyřka dopadla dobře:

"Je tu stejný, jestli ne větší tlak, když to děláme znovu. Takže je tu trocha vzrušující a nervózní energie, která nás všechny motivuje k tomu, abychom zašli o kousek dál a ujistili se, že se zaměříme na vše podstatné a na scény budeme nahlížet ze všech možných úhlů."

Thor: Rangarok (2017) změnil směr, kterým se série vydala a to v pozitivním slova smyslu a tak bude Love and Thunder ostře sledovanou záležitostí a je jasné, že herci a tvůrci jsou z toho trochu nervózní, ale očividně dělají, co mohou, aby fanoušky nezklamali. 

Zdroj: GQ, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat