Ironheart: To má někdo štěstí, představitelka Iron Manovy nástupkyně získala roli bez castingu


Měla štěstí. 

Jak už nějakou dobu víme, tak Riri Williams alias Ironheart (mladá studentka, která ukradla technologii Stark Industries a vyrobila si vlastní brnění a tím zaujala Tonyho Starka/Iron Mana natolik, že se stal jejím mentorem) bude mít vlastní seriál na streamovací službě Disney+.

Hlavní roli ztvární Dominique Thorne a právě ona prozradila, že ji byla tahle práce nabídnuta, aniž by si musela projít náročným castingem. Což je překvapením, protože v případě podobně lákavých rolí obvykle probíhá dlouhé obsazování, kdy jsou zvažovány desítky až stovky různých kandidátů. Ale tentokrát ne:

"Byla jsem doma v Delaweru a zavolali mi a zeptali se, jestli chci hrát tuhle roli. Byl to nejlepší hovor, který jsem kdy mohla mít. Byla jsem v šoku, vlastně tam byla během hovoru dlouhá odmlka! Očekávala jsem, že mi řeknou, 'No dobře, pošlete nám své portfolio,' nebo 'Pošlete nám svou videonahrávku.' Ale k ničemu z toho nedošlo. Bylo to prostě jen, 'Chcete do toho jít?' Byla to pravděpodobně nejunikátnější zkušenost, kterou mám, protože nedošlo k žádnému castingu."

To je tedy ohromné štěstí, ale herečka očividně Marvel a Disney nějakým způsobem zaujala a společnosti došly k tomu názoru, že je ta pravá. 

Tak uvidíme, jestli se nespletly. Premiéra seriálu zatím stanovena nebyla.


Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat