Captain Marvel 2: Kdo by mohl být padouchem, který bude zatápět jedné z nejmocnějších hrdinek


 Objevil se potencionální kandidát. 

Byť první díl Captain Marvel (2019) čelí review bombingu, tak film slavil úspěch, když utržil parádní částku 1,13 miliardy dolarů, což z něj dělá jeden z dosud nejúspěšnějších marvelovských projektů. 

Není tak překvapením, že se 10. 11. 2022 dočkáme pokračování, ale o jehož příběhu zatím nic moc nevíme. Teď se ale objevily (zatím nepotvrzené) informace, že by záporákem mohl být Michael Korvac.

Korvac byl počítačovým technikem ve 31. století, jehož tělo bylo upraveno a stal se z něj kyborg. Pro své účely ho pak použil například Grandmaster, který z něj udělal svého pěšáka.

Později se ale z "malého hráče" stal obávaný padouch. Jeho schopnosti se totiž výrazně zlepšily, když absorboval energii kosmické lodi "požírače světů" Galactuse, což mu umožnilo cestovat v čase, dalo mu schopnost telepatie a další talenty, plus je tu jeho fyzická síla, kdy je schopen zdvihnout až sto tun. Podle všeho má Korvac potenciál stát se nekonečně mocným a už nyní je z něj jeden z nejmocnějších záporáků vůbec. Jde tedy o někoho, kdo by byl důstojným protivníkem Captain Marvel (Brie Larson). 

Marvel údajně pokukuje po různých hercích a rozsah je velký, líbil by se mu někdo typově podobný Michaelu B. Jordanovi, ale také například herci Timothéemu Chalametovi.

Uvidíme, jak to nakonec dopadne a zda je vůbec Korvac skutečně někým, kdo bude v dalším filmu zatápět Captain Marvel.

Zdroj: That Hashtag Show, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat