Trailer na Mortal Kombat je nejsledovanější mládeži nepřístupnou upoutávkou všech dob. A režisér zavzpomínal na první film Mortal Kombat


 It Has Begun.

Po letech a letech odkládání se konečně 15. 4. 2021 dočkáme třetího filmu Mortal Kombat, který bude jako první mládeži nepřístupný. A mládeži nepřístupná byla i upoutávka, která se nedávno objevila a tvůrci mohou slavit, protože se stala rekordní.

Za první týden posbírala 116 milionů zhlédnutí, což z ní dělá nejúspěšnější mládeži nepřístupnou ukázku vůbec, předběhla i trailery na Logan: Wolverine (2017) nebo Deadpoola (2016)

Samozřejmě to automaticky neznamená, že úspěšný bude i samotný film, ale vzbuzuje to pro filmaře velké naděje, protože zájem ze strany diváků očividně je a to obrovský. 

Mimochodem, jak asi víte, prvním hraný film Mortal Kombat nabídl v roce 1995 režisér Paul W.S. Anderson, který na něj teď zavzpomínal:

"Upřímně miluji předlohu a ujistil jsem se o tom, že láska k předloze je svým způsobem zakomponována do DNA filmů, které dělám. Doufám, že to fandové vidí a jsou si toho vědomi. A když se vrátím k Mortal Kombat, tak fandové poznali, že film byl natočen někým, kdo miluje Mortal Kombat, protože to můžete vidět, bylo to esencí filmu."

Byť první film Mortal Kombat nebyl mládeži nepřístupný, tak je faktem, že v mnoha ohledech respektoval předlohu a dle mého názoru stále patří k nejzábavnějším a nejlepším adaptacím videoher. Tak snad bude něco podobného možné prohlásit i o novém filmu Mortal Kombat.

Zdroj: CBM, CB, Warner Bros./HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat