Fotky z natáčení Black Widow. A Eternals jsou podle tvůrkyně pro Marvel velkým riskem

 

Komiksové střípky.

Disney stále počítá s tím, že letos nabídne Black Widow a to v kinech, premiéra je naplánována na 6. 5. 2021. A je tak jasné, že v následujících měsících se dočkáme dalších a další materiálů, které nás mají na očekávanou marvelovku navnadit. Tentokrát se objevily fotografie z natáčení. Moc toho bohužel neprozradí, jde zřejmě o snímky z natáčení nějaké akční scény.


Další komiksovkou, která by měla být letos k vidění, jsou Eternals, o kterých se mluví jako o jedné z dosud nejepičtějších marvelovek. Což zní velmi nadějně, ale podle režisérky a spoluscenáristky Chloé Zhao jde pro Marvel o velký risk:

"...myslím, že Marvel..., myslím, že v tomto případě hodně riskovali. Myslím, že to bude velké překvapení. Doufám v to."

Chloé se zaměřila na to, že Eternals budou jiní, než dosavadní marvelovky, což samozřejmě může být risk, ale jak se ukázalo v minulosti, tak marvelovky, které zkouší něco odlišného, jsou často velmi úspěšné. Snad to bude platit i pro Eternals, kteří mají premiéru naplánovanou na 4. 11. 2021.

Zdroj: SiriusXM/DigitalSpy, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat