Sebevražedný oddíl: Oficiální zápletka slibuje divokou jízdu


 Zní to nadějně. 

Tento rok a to 5. 8. 2021 se dočkáme komiksového filmu The Suicide Squad/Sebevražedný oddíl. Tentokrát je tvůrcem šikula James Gunn a mnozí tak doufají, že půjde o lepší podívanou, než v případě Sebevražedného oddílu z roku 2016. 

Nyní byla uveřejněna oficiální zápletka a ano, zní to nadějně:

"Vítejte v pekle aka Bell Reve, vězení s největší úmrtností v US a A. Tady jsou drženi nejhorší superpadouši a udělají cokoliv, aby se dostali ven, i když to znamená přidat se k supertajné a superpodezřelé Task Force X. Jaká je dnešní mise zvládni to, nebo zemři? Dát dohromady partu trestanců zahrnující Bloodsporta, Peacemakera, Captain Boomeranga, Ratcachera 2, Savanta, King Sharka, Blackguarda, Javelin a všemi oblíbenou psychopatku Harley Quinn. Pořádně je vyzbrojte a vyhoďte je (doslova) na vzdáleném nepřáteli se hemžícím ostrově Corto Maltese. Během svého průchodu džunglí oddíl narazí na každém kroku na vojáky a partyzány a jejich mise zní najít a zničit a je to pouze plukovník Rick Flag, kdo dohlíží na to, aby se chovali slušně... plus vládní technologie v jejích uších od Amandy Waller, která mapuje každý jejich pohyb. A jako obvykle platí - jedna chyba a zemřou (ať už rukama jejich nepřátel, spolubojovníků nebo samotné Waller). Pokud by si někdo vsázel, pak by bylo chytré vsadit proti nim, proti všem z nich."

Bude to očividně krvavé, nikdo nebude v bezpečí a v to asi fandové Sebevražedného oddílu doufají, speciálně pak, když bude film mládeži nepřístupný, což je rozhodně dobrá zpráva u komiksovky, která má v názvu termín Sebevražedný. 

Zdroj: CBM, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat