Falcon & Winter Soldier: Ano, seriál se bude odehrávat i během Občanské války a dočkáme se dalšího člena Avengers


 Kterého?

Marvelovská série Falcon & Winter Soldier měla mít premiéru už srpnu minulého roku, ale nakonec z toho sešlo a uvidíme ji až letos s tím, že odstartuje 19. 3. 2021. 

Zdroj: Marvel/Hot Topic

Což je za několik týdnů, ale stále nemáme příliš informací o ději. Ovšem, tuší se, že se seriál bude odehrávat také během Občanská války, ovšem oficiálně to potvrzeno nebylo. Nyní se ale objevilo tričko, které to silně naznačuje. Je na něm Sharon Carter (Emily VanCamp) jako hledaná osoba za porušení Sokovijské dohody. 

Je tedy jasné, že minimálně část seriálu se bude odehrávat během doby, kdy se Kapitán Amerika (Chris Evans) a jeho spojenci skrývali před zákonem, protože odmítli podepsat Sokovijskou dohodu o dohledu nad superhrdiny.

Kromě vyšlo najevo, že v seriálu uvidíme dalšího ze členů Avengers a to War Machinea. Prozradil to sám jeho představitel Don Cheadle. A je to asi překvapení, protože zatím se o tom nevědělo s tím, že bylo známo, že War Machine bude hlavní tváří seriálu Armor Wars, ale jeho účast v sérii Falcon & Winter Soldier je novinkou. 

Zatím není jasné, jak velkou roli v seriálu sehraje, ale už jen to, že se v něm objeví je zajímavé. 

Zdroj: Post-Credit Potcast, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat