Justice League: Zack Snyder původně plánoval, že se Batman zamiluje do Lois Lane


 Ve Snyderově sestřihu to ale neuvidíme.

Lois Lane a Clark Kent/Superman, to je jeden z nejstálejších a nejznámějších komiksových párů a samozřejmě jsme je mnohokrát viděli i ve hrané podobě. 

Pokud jde o filmovou verzi, tak zatím tu poslední ztvárnili Henry Cavill a Amy Adams, ale pozor, podle Zacka Snydera bylo původně v plánu to, že by se do Lois ve filmu Justice League (2017) zamiloval také Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck).

Jak ale původní režisér Zack Snyder prozradil, tak společnost Warner Bros. byla proti. A jak to vlastně mělo vypadat?

"Záměr byl takový, že by se Bruce zamiloval do Lois a poté by pochopil, že jediný způsob, jak zachránit svět, je přivedení Supermana zpět k životu. Takže by čelil tomuto šílenému konfliktu, protože Lois samozřejmě byla stále zamilovaná do Supermana. Měli jsme tuhle nádhernou řeč, kde [Bruce Wayne] řekl Alfredovi: 'Nikdy jsem neměl život mimo jeskyni. Nikdy jsem si nepředstavoval, že mě čeká něco jiného. Ale díky téhle ženě jsem začal věřit tomu, že pokud se mi podaří dát dohromady tenhle tým bohů, pak bude má práce u konce. Budu moci odejít. Budu moci přestat.' A samozřejmě mu to ale nevyšlo."

Mimochodem, tuhle dějovou zápletku neuvidíme ani ve Snyderově sestřihu, který bude mít premiéru 18. 3. 2021 na streamovací službě HBO Max. I Zack od ní upustil.

Zdroj: Vanity Fair, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat