Je to sr*čka, mysleli si prý šéfové Warner Bros. o Justice League od Whedona. A Snyder by se na ni nikdy neměl dívat

 


Komiksové střípky.

Justice League z roku 2017 nebyla podle mnohých diváků úplně to pravé ořechové a to je ještě mírně řečeno. Nadšených nebylo ani mnoho recenzentů a podle všeho ani někteří vrcholní zaměstnanci společnosti Warner Bros., která za filmem stojí, neměli pro film zrovna slova chvály.

Podle nejmenovaného vysoce postaveného pracovníka Warner Bros. byl názor na verzi, kterou dodělal Whedon následující:

"Když jsme viděli to, co Joss udělal, zaskočilo nás to. Lupič na střeše, to bylo tak laciné a hrozné. Ruská rodina - zbytečné a nesmyslné. Všichni to věděli. Bylo to trapné, protože nikdo nechtěl přiznat, jaká je to sr*čka."

No, ale je také veřejným tajemstvím, že za to nemůže jen Joss Whedon, který převzal práci na Justice League poté, co se jí Zack Snyder vzdal. Warner Bros. na Whedona mělo tlačit s tím, že film nemá být tak temný a depresivní, jak bylo původně v plánu a Whedonův úkol tak byl udělat z něj uvolněnější podívanou. 

To Whedon splnil, ale ukázalo se, že to nebyl dobrý nápad a někteří lidé by asi byli rádi, pokud by film vůbec neviděli. Snyder ho například skutečně neviděl a podle jeho ženy a produkční partnerky Deborah je to dobře:

"...vím, že by mu to zlomilo srdce."

Snyderovy verze Justice League se dočkáme 18. 3. 2021 na streamovací službě HBO Max a je jasné, že tentokrát Warner Bros. nevadilo, že půjde o temnější podívanou, trailery naznačují, že atmosféra bude hodně intenzivní.

Zdroj: Vanity Fair, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat