Herec, který pracoval na WandaVision byl propuštěn a to zřejmě proto, že prozradil spoiler


 A oblíbená herečka z Thora a WandaVision prozradila, že s Marvelem pracuje na něčem dalším. 

Spoilery byly, jsou a budou, ale to neznamená, že lidi neštvou. Aktuálně se například spousta diváků rozčiluje kvůli tomu, že byl v trendech na Twitteru k vidění velký spoiler k páté epizodě WandaVision a s tím je spojena i další nepříjemnost. 

SOUVISEJÍCÍ: FANDOVÉ ZUŘÍ KVŮLI SPOILERU K WANDAVISION

Právě to, co se odehraje v závěru zmíněného dílu naznačil na Twitteru herec Rodri Martin a netrvalo to dlouho a byl v případě seriálu WandaVision nahrazen Manuelem Gimenoem. Nebylo potvrzeno, že důvodem tohoto kroku byl spoiler (který mimochodem koloval už dříve), ale dá se tušit, Disney z toho nebyl nadšený a byla by poměrně velká náhoda, pokud by herec přestal na seriálu z jiného důvodu pár dnů poté, co (i když nezáměrně) zveřejnil tohle překvapení.

Když už je řeč o WandaVision, tak v něm se vrátila doktorka Darcy Lewis (Kat Dennings), kterou jsme naposledy viděli v Thor: Temný svět (2013) a stejně jako v případě filmů Thor, i nyní si Darcy získala srdce fanoušků, které jistě potěší to, že Kat potvrdila, že s Marvelem pracovala na něčem dalším:

"Jsou tu nějaké věci, které jsem udělala pro Marvel a které vyjdou a nejde o [WandaVision], no, ale pravděpodobně nesmím prozradit o co jde. Nechme to tak..."

Bohužel ale dodala, že nejde o Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022), což je škoda, protože by bylo fajn vidět, co by režisér/scenárista Taika Waititi s postavou Darcy udělal.

Zdroj: CBMExtraTV, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat