Fandové zuří, protože Twitter "prozradil" velký spoiler z WandaVision a neuhodnete, kdo mě schůzku s šéfem Marvelu


 Komiksové střípky.

Pokud jste viděli páteční pátou epizodu skvělé marvelovské série WandaVision, tak víte, že v závěru došlo k velmi překvapivému momentu. Tedy, překvapivému pro ty, kteří neustále nehledají každou zprávu o marvelovských projektech a spousta lidí to nedělá. 

Naopak, spousta lidí používá Twitter a právě díky téhle platformě se hromada diváků dozvěděla o nečekaném konci páté epizody mnohem dříve, než by chtěli. Díky tomu, že trendoval hashtag, který jasně informoval o tom, co v seriálu očekávat. 

Samozřejmě to nebyl přímý úmysl Twitteru tohle tajemství odhalit, ale prostě a jednoduše tenhle hashtag byl mezi uživateli tak populární, že se dostal mezi hlavní trendy, ale nechtěným efektem bylo i to, že se tak spousta lidí dozvěděla, co nechtěla a jak už to tak bývá, svou nespokojenost dali hlasitě vědět a samozřejmě to bylo na Twitteru.

Oddané fanouškovství nese své ovoce

Pokud sledujete fanouškovskou tvorbu týkající se Marvelu, tak určitě znáte přezdívku Bosslogic. Jedná se o umělce, který vytváří fanouškovské obrázky (a povedené), které se často týkají právě Marvelu. A právě tahle společnost si toho všimla a Bosslogic už s komiksovým gigantem spolupracoval na několika plakátech a zdá se, že se chystá něco dalšího, protože Bosslogic prozradil, že má 17. 2. 2021 schůzku se samotnou hlavou Marvelu Kevinem Feigem

Umělec prozradil, že je nervózní, ale hlavně se těší a dodal, že zatím nevím, čeho se to týká, ale pokud máte schůzku s kreativním šéfem Marvelu, dá se tušit, že to asi bude něco velkého.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat