Údajně je už v plánu i čtvrtý Spider-Man a Sony pracuje na spin-offu o tajemné postavě jménem Dusk


 Komiksové střípky.

Aktuálně probíhá natáčení zatím nepojmenované třetí sólovky Spider-Mana (premiéra 16. 12. 2021) s tím, že byť to tak původně nevypadalo, tak Sony a Marvel mají dál zájem spolupracovat, což by naznačovala i následující (ze strany ani jedné společnosti ale zatím nepotvrzená) zpráva a to, že už je v přípravách i čtvrtý díl. 

Zdroj: Marvel Comics

Je otázkou, kdo ho bude režírovat, protože filmař, který dohlédl na všechny tři díly Spider-Mana Jon Watts bude pro Marvel pracovat na Fantastické čtyřce (premiéra by měla být v roce 2023), nicméně server Mail Online věří tomu, že čtvrtá sólovka Spider-Mana už je v přípravách. Žádné další detaily ale zatím známy nejsou. 

Jak možné víte, tak Sony chce své komiksové universum výrazně rozšířit a tak plánuje hromadu dalších filmů, ovšem s tím, že osud některých je poněkud nejistý. Poměrně reálně ale vypadá vznik komiksovky o postavě jménem Dusk.

Tuhle identitu používalo hned několik lidí, včetně Petera Parkera, ale film by měl být o asi nejznámější nositelce této přezdívky a to Cassie St. Commons. 

Cassie se dokáže teleportovat, má zrychlenou regeneraci, jasnovidecký talent a dokáže manipulovat se stíny. O jejím filmu toho bohužel zatím moc nevíme, jen to, že je údajně v přípravách přípravách.

Zdroj: The Illuminerdi, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat