Shang-Chi by to natřel Hulkovi, Iron Manovi i Black Widow, věří jeho představitel


 Simu Liu má v komiksovou postavu nemalou důvěru. 

V tomto roce se dočkáme první marvelovky, v jejíž hlavní roli bude asijský superhrdina. Řeč je o filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chiho ztvární sympatický herec Simu Liu a právě on teď přišel s tvrzením, které asi vyvolá slušnou diskusi, Simu věří, že by Shang-Chi byl schopen porazit velmi mocné členy Avengers:

"Vyhrál bych! Shang-Chi. Mohl bych o tom s fandy diskutovat hodiny, ale teď když jsem do toho zapojen, musím věřit, že bych zvládl kohokoliv z nich. Shang-Chi rozhodně ví, jak zasadit ránu. A pokud jde o další talenty a schopnosti, musíte si počkat a uvidíte."

Simu se vyjadřoval k hypotetické situaci, kdy by se v ringu utkal Shang-Chi s Hulkem, Iron Manem nebo Black Widow a ano, Shang-Chi je jeden z nejlepších expertů na bojová umění v marvelovském universu vůbec, ale pokud jde o nadlidské schopnosti, tak aktuálně žádné nemá (byť tomu v minulosti bylo jinak).

Mnozí tak jistě namítnou, že bez ohledu na jeho bojové schopnosti, by například na Hulka nestačil, ovšem, v komiksu bylo řečeno, že Shang-Chi je jeden z mála smrtelníků, který je schopen porazit boha i bez pomoci magie, takže šance tu rozhodně je. 

A je možné, že ve filmu bude mít nějaké speciální schopnosti, to ještě není jasné. Dozvíme se to 8. 7. 2021.

Zdroj: Toronto Life, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat