Režisérka Wonder Woman, která měla dohlédnout na Thora 2, je naprosto unesená z Thor: Ragnarok


 Patty Jenkins se rozpovídala o Marvelu. 

Režisérka Patty Jenkins stojí za oběma díly Wonder Woman a dohlédne i na třetí, ale původně měla režírovat film Thor: Temný svět (2013), ovšem kvůli kreativním neshodám to nevyšlo a Patty začala pracovat pro Warner Bros. a DC, nicméně to neznamená, že nesleduje marvelovky. A prozradila, která je její oblíbená:

"[Ragnarok] byl opravdu dobrý film. Jsem vlastně opravu vděčná, že si Thor našel Taiku (Taika Waititi, režisér filmu, pozn. redakce), protože Taika je vůbec nejgeniálnější volbou pro Thora. Je to neuvěřitelné. Thor: Ragnarok je jedním z nejlepších marvelovských filmů všech dob, je to tak dobré. Tenhle film je čiré potěšení a je skvěle natočen... Nezáleží na tom [jestli máte rádi superhrdinské filmy], Taika je skvělý filmař a prostě natočil skvělý film."

Taika natočil opravdu svérázný film, který je výrazně odlišný od předchozích dvou dílů Thor a sám představitel hlavní role Chris Hemsworth se nechal slyšet, že právě Ragnarok u něj znovu probudil lásku k téhle postavě.

On, Patty a hromada fandů je tak určitě ráda, že i čtvrtý díl nazvaný Thor: Love and Thunder (datum premiéry 5. 5. 2022) vznikne pod dohledem Taiky.

 Zdroj: WTF with Marc Maron, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat