Po zdolání soutěžní dráhy v oblíbené soutěžní show, zemřel jeden z účastníků


 Natáčení série Wipeout provází tragédie.

Možná znáte soutěžní pořad Wipeout (běžel 2008 až 2014), ve kterém soutěžící museli zdolat dráhu plnou nástrah, kdy skoro neustála padali do vody, dostávali rány molitanovými předměty a děly se další podobné zábavné věci. 

Pořad slavil velký úspěch a tak stanice TBS (původně Wipeout vysílala televize ABC) rozhodla, že nabídne reboot s novými soutěžícími i moderátory. Ovšem, bohužel natáčení zasáhla tragédie. 

Po zdolání soutěžní dráhy zemřel jeden ze soutěžících. Jeho jméno nebylo zveřejněno, ale šlo o muže, který si po zdolání kurzu začal mít bolesti na hrudi. Ihned se mu začal věnovat zdravotník, který je během natáčení přítomen a byli zavoláni záchranáři. Muže odvezli do nemocnice se srdeční zástavou, kde se ho už bohužel nepodařilo zachránit.

Je na místě zmínit, že každý soutěžící nejdříve projde zdravotním vyšetřením a na natáčení jsou přítomni dva záchranáři, jejich koordinátor a producent, který dohlíží na bezpečnost, ale ani to bohužel tentokrát nestačilo, aby se zabránilo této velmi nepříjemné situaci.

Stanice TBS k tomu vydala následující prohlášení:

"Upřímnou soustrast celé rodině, naše myšlenky jsou s ní v těchto obtížných časech."

Aktuálně není známo, zda úmrtí soutěžícího ovlivní datum premiéry (které zatím stejně nebylo oznámeno, tuší se jen, že by to mělo být tento rok), případně dojde k nějakým změnám týkajícím se bezpečnosti na natáčení. 

Zdroj: TMZ, Variety, ABC (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat